Meteen naar de inhoud
Home ยป Relatie saai door routine?

Relatie saai door routine?

relatie saai

Is je relatie saai? Hoe kan je stoppen met je leven op de automatische piloot te leven? Als je merkt dat je dag in dag uit dezelfde routine doet, je nooit herinnert wat je de dag ervoor hebt gedaan, niets hebt om naar uit te kijken, je leven leidt – maar er nooit van geniet of iets daarin… dan leef je waarschijnlijk je leven en de relaties erin op de automatische piloot.

relatie of leven saai?
relatie en leven saai?

Een saaie relatie?

Het echt verwoestende aan het leven op de automatische piloot, vooral als het om je relaties gaat. Je weet niet eens weet dat je het de helft van de tijd doet. Je leeft gewoon je leven, je verlangt naar meer, maar je weet niet zeker of er meer is of hoe je het kunt krijgen. Hoewel veel mensen hun hele leven op de automatische piloot leven? Wat echt triest is. Heb je twijfel over je relatie of toch meer het leven?

Is er een manier om echt lonende en succesvolle levens en relaties te hebben, volledig bewust en flexibel te als het op het leven aankomt. Als je leven saai is dan is je relatie waarschijnlijk ook saai. Dus, hoe doe je dat?

Relatie saai? hoe keer je dat om

1. Stop en ruik de rozen (letterlijk:). Neem de tijd om alle kleine dingen om je heen op te merken waar je altijd naar keek toen je 6 was!

2. Denk na over uw korte- en lange termijn doelen. Heb je die nog? En zo ja, ben je ze vergeten? Herschrijf die lijst en begin te werken aan het bereiken van jouw volgende korte termijn doel.

3. Herinner je je relatie nog? Wanneer heb je voor het laatst iets nieuws met hem of haar gedaan? Wanneer was de laatste keer dat je dat wilde? Begin na te denken over je relatie en stop er gewoon mee “erin te zitten”. Stop dat je relatie saai blijft.

Je leven en relaties van de saaie autopilot af

Eindelijk, als je op de automatische piloot werkt, is er een reden waarom. Je leven is uit balans. Het is of te stressvol, te ingewikkeld, te saai, of je hebt je leven overgegeven aan de “routine”. Neem deze week een dag de tijd om echt na te denken over je leven. Jouw relatie. Is je relatie saai? Hoe kun je dingen opschudden? Maak ze interessant? Hoe kun je weer in balans en verliefd worden op je leven en je partner?

Kies voor een spirituele relatietherapeut om te kijken naar jouw dieper onderliggende levenspatronen welke qua perceptie saai kunnen overkomen.