Meteen naar de inhoud
Home » Relatietherapie met oud hartzeer aanpak » Vragenlijst relatie en relatie test

Vragenlijst relatie en relatie test

Vragenlijst relatie is een typisch hulpmiddel van psychologen. Vanuit mediumschap wil je juist zo min mogelijk weten van een client zodat de kern van het probleem wordt ontvouwen. Heb je twijfels over jouw relatie? Een relatietest is ook een hulpmiddel om alvast online te kijken naar de kwaliteit van de relatie. We hebben hieronder een aantal relatievragen weer gegeven met een korte uitleg. Kijk hier alvast gezamenlijk naar alvorens de aanmelding voor een intake via het contact formulier in gang te zetten. Hieronder tref je 3 relatievragen aan vanuit onze spirituele kijk op relaties.

relatie test vragen en analyse van relatievragen
relatie test vragen en analyse

Vragenlijst relatie nr 1: Hoe inspireren jullie elkaar?

Hebben jullie gemeenschappelijk hobbies en beleven jullie daar plezier aan? Of doen jullie elk jullie eigen ding en leven jullie 2 separate levens? Wat gebeurt er op zaterdagavond of zondagmiddag twee typische cliche achtig momenten van er even op uit gaan.

Relatie test vraag 2: Is er gelijkwaardigheid?

Komen de levenskeuzen makkelijk tot stand of is 1 van de partners zeer bepalend en schikt de andere zich telkens in? En is de ondergeschikte partner steeds sterker aan het worden waardoor de dominantere persoon de relatie als steeds minder interessant vindt. In een extreme situatie kan je met een narcist te maken hebben.

Vragenlijst relatie nr 3: Is of was de seksuele chemie goed?

Is er ooit sprake geweest van een roze wolk en wat is er gebeurd waardoor er een afstand is ontstaan. Of heeft 1 van beiden partners in stilte altijd al bedenkingen gehad en deels ontevredenheid ervaren. Kom regelmatig vrouwen in de praktijk tegen welke initieel vanuit hun hoofd voor hun partner hebben gekozen. Jaren later gaat toch het gevoel sterker opspelen.

vragenlijst relatie uitkomst?
vragenlijst relatie uitkomst?

Conclusie : Hoeveel hou je van jezelf?

In hoeverre is er inspiratie, gelijkwaardigheid en seksuele chemie in de relatie. Dit zijn de antwoorden op de hierboven benoemde 3 zeer relevante relatievragen. De uitkomst raakt jouw eigenwaarde. Hoeveel vindt jij jezelf waard? Hoe belangrijk zijn jouw eigen wensen?

Mocht je voor Inspiratie, gelijkwaardigheid en voor de seksuele chemie drie keer op Nee uitkomen, dan is het tijd om de relatie te beëindigen. Heb je 2x Nee en beide partners willen in spirituele relatietherapie dan zijn er mogelijkheden. Bij 1x Nee is het goed mogelijk om de relatie te verbeteren. De spirituele vragenlijst relatie is dus zeer beperkt qua het aantal relatievragen. En raakt de kern van de kwaliteit van jullie relatie.