Meteen naar de inhoud
Home » Relatietherapie met oud hartzeer aanpak » Relatietherapie kosten

Relatietherapie kosten

Relatietherapie kosten staan bij praktijk Pasanta in een ander daglicht. Elke partner komt separaat bij ons in een behandelplan voor Energetische Therapie en of Life Coaching. Doel hiervan is om oud hartzeer los te weken, zelf-liefde weer te laten stromen en hiermee projectie van pijn richting je partner een halt toe te roepen. Daarna kan je beter de ander weer liefhebben doordat irritaties structureel verdwijnen.

De verbinding met het oude hartzeer ontbreekt nu nog, de implicaties er van op het ontvouwen van het leven worden nog niet bewust ervaren of de angst om deze pijn opnieuw te ervaren was tot dusver te groot. Door de relatiecrisis kan het gevoel van urgentie qua oud hartzeer oplossen opeens veranderen. De angst om de partner te verliezen kan dan groter zijn. Belangrijk is dat je zelf wilt groeien en een stap vooruit wilt zetten. Angsten zijn nimmer een goed richtsnoer. Een betaling van de relatietherapie kosten geeft een stuk toewijding weer van beiden partners om er uit te komen.

kosten relatietherapie
spirituele relatietherapie kosten

Spirituele relatietherapie kosten

De kosten relatietherapie in de vorm van Energetische therapie met een intake van 90 minuten en 5 vervolgconsulten van 45 minuten bedragen 555 Euro per persoon. De spirituele relatietherapie kosten met life coaching waar we voor beiden partners dieper op het oude hartzeer ingaan qua implicaties in het heden bedraagt 1.999 Euro. Ieder een intake en ieder 5 vervolgconsulten van 90 minuten. Waarna nog 1 consult volgt voor een gezamenlijk evaluatie van 90 minuten. De behandel – en life coach plannen kunnen in de webshop met maandelijkse deelbetalingen worden voldaan.

Verschil spirituele relatietherapie en psychotherapie

De relatietherapie kosten worden mede bepaald door de aanvliegroute. Bij reguliere relatietherapie krijgen jullie beiden met een psycholoog gesprekken. Hierbij krijgen jullie handvaten aangereikt om elkaar beter te leren begrijpen, beter met elkaar te communiceren en weer opnieuw te leren verbinden. Dit zien we deels als symptoombestrijding. Het pakt de kern van het relatieprobleem niet aan. Hierdoor kan het nodig zijn dat jullie in de nabije toekomst opnieuw in relatietherapie dienen te gaan. De bereidheid van beiden hiertoe kan dan zijn afgenomen.

Wij geloven meer in het verwerken van oud verdriet en daar eerst mee opnieuw in verbinding te komen. Dan houdt je meer vanzelf en projecteer je niet langer frustraties naar jouw partner. Jouw partner is jouw Boeddha en wijst jou de weg naar de pijn vanuit de jeugd, vroege kindertijd en zwangerschapsfase. Wij staan voor het met wortel en tak uitroeien van de uitdaging in de relatiecrisis. En niet het aanreiken van techieken en het aanleren van aangepast gedrag richting jouw partner. Je beweegt dan juist weg van jezelf en gevoel, terwijl spirituele relatietherapie jou juist naar het gevoel wenst te brengen. Met een structurele aanpak welke de echte onderliggende problemen in het licht zet, bespaar je op termijn op relatietherapie kosten.