Meteen naar de inhoud
Home » Relatietherapie met oud hartzeer aanpak » Leeftijdsverschil relatie oorzaken?

Leeftijdsverschil relatie oorzaken?

Leeftijdsverschil relatie kan heel goed gaan. Hier zijn genoeg voorbeelden van. Een stel wat hiervoor kiest weet zelf wel dat er een grotere kans is dat de jongste vroeg in het leven weduwe of weduwnaar wordt. De vooroordelen van een issue met eigen vader of moeder om de magnetische werking van de aantrekking tot een veel oudere partner zijn wel bekend. Evenwel de dieperliggende hartzeer oorzaak daar is niet iedereen zich van bewust. Helaas is er ook nog een andere mogelijke oorzaak namelijk seksueel misbruik waardoor de aantrekkingskracht naar een oudere partner jaren later zeer krachtig kan zijn. Als laatste kennen we alle maal het Gold Digger fenomeen.

leeftijdsverschil relatie
leeftijdsverschil relatie

Herzien van partners uit een vorige leven

Je kunt je partner uit een vorig leven weer opnieuw ontmoeten. En vanuit dat opzicht kan er een sterkte magnetische aantrekkingskracht zijn om opnieuw een relatie aan te gaan. Een groot verschil in leeftijd blokkeert dat niet. Wellicht is het doel samen nog een les afmaken.

Overlijden ouder op jonge leeftijd oorzaak van leeftijdsverschil relatie

Indien een man zijn moeder op jonge leeftijd plots heeft verloren en het rouwverdriet niet heeft verwerkt dan is er een grote kans dat hij zich later aangetrokken voelt tot oudere vrouwen. Hetzelfde geldt uiteraard ook voor vrouwen indien zij haar vader vroeg verloren heeft en dit hartzeer nog niet verwerkt heeft. De achterblijver voelt zich op zijn of haar gemak bij een oudere persoon, omdat het de leegte van het hartzeer en het gemis van de overleden ouder invult. Dit verklaart 1 op 1 het leeftijdsverschil in relatie.

Seksueel misbruik oorzaak van aantrekken veel oudere partner

Hierbij is een onderscheid te maken van volwassen welke dit totaal geblokkeerd hebben, volwassen slachtoffers welke vage vermoedens hebben en diegene die er actief geheugen aan hebben. Lees meer over een lijst van 16 kenmerken of er sprake is van seksueel misbruik. Is er een aaneenschakeling van extreme gebeurtenissen waaronder mogelijk kinderlokkers, aanranding, verkrachting of narcistische partners in combinatie met die aantrekkingskracht tot een oudere partner dan is onderzoek nodig. Het opnieuw kijken naar jouw hele leven. Heb je bijvoorbeeld altijd veel oudere partners? Ben je nu ongelukkig in relatie met veel ouder partner? Kies voor life coaching bij praktijk Pasanta.

Leeftijdsverschil relatie gold digger oorzaak

Er zijn jonge vrouwen welke bewust op zoek gaan naar rijke mannen. Ze willen een goed onbezorgd leven hebben. Dit zijn de 4 belangrijkste argumenten:
a. ze hebben veel geld
b. ze worden op een bepaalde manier gemanipuleerd, de man koopt dingen voor ze of heeft een machtsfiguur over hen
c. papa problemen
d. sociaal vooruitzicht, de man is rijk en heeft connecties.

Zijn er jonge vrouwen welke zich oprecht aangetrokken voelen tot een man die 30 jaar ouder is dan zij? Misschien als het George Clooney of Leo DiCaprio is, maar die zie je niet zomaar op straat lopen.

De 4 belangrijkste oorzaken van leeftijdsverschil in een relatie zijn hier de revue gepasseerd.